mitrelena
101 poze   2304 vizite

Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan (n. 7 octombrie 2002, Chişinău, Republica Moldova) este fiica cântăreţului Pavel Stratan şi este printre cei mai tineri cântăreţi de succes. Primul ei album se intitulează La vârsta de trei ani.

Cuprins [ascunde]
1 Primii ani
2 Discografie
2.1 La vârsta de 3 ani (2006)
2.2 La vârsta de 5 ani (2008)
3 Bibliografie
4 Note
5 Legături externe


[modifică] Primii ani
Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei era într-un studio înregistrând o melodie în timp ce Cleopatra, în vârstă de trei ani, era prin apropiere. Impulsivă, fetiţa a luat microfonul şi a început să cânte împreună cu tatăl său. Toţi au fost uimiţi aşa că au terminat înregistrarea lăsând-o pe Cleopata să cânte. Melodia era „Mama”. După aceasta, Cleopatra a înregistrat şi alte melodii, un întreg album şi a susţinut şi unele concerte.

Unii spun că ea este mai tânără decât Shirley Temple şi că ar trebui inclusă în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent care are propriul său album. Melodiile ei au deja mulţi fani în întreaga lume, dar mai ales în Republica Moldova şi România, iar unele din ele au fost şi traduse în limba engleză şi spaniolă. Melodiile Cleopatrei Stratan sunt populare până şi în Japonia.[1][2] În decembrie 2006, tatăl Cleopatrei a anunţat că ea nu va mai cânta public până îşi va lansa următorul album. [3]

Din 2006, cel mai mare hit al ei este melodia „Ghiţă”.

Pe lângă noua performanţa, Cleopatra Stratan, născută în octombrie 2002, mai deţine recorduri mondiale pentru cel mai tânăr artist care a susţinut un recital live de două ore în faţa unei largi audienţe, cel mai bine plătit tânăr artist, cel mai tânăr muzician care a primit trei premii MTV şi cel mai tânăr artist care a înregistrat un hit devenit Number 1 într-o ţară
_2_cleopatra_stratan_flash
_2_cleopatra_stratan_flash
cu pisica
cu pisica
cleo
cleo
CLEOPATRA
CLEOPATRA
Cleopatra_Stratan
Cleopatra_Stratan
cleopatra
cleopatra
cleopatra-stratan
cleopatra-stratan
Cleopatra-Stratan-Colinde-magice
Cleopatra-Stratan-Colinde-magice
cleopatra-stratn
cleopatra-stratn
concurs_cleopatra
concurs_cleopatra


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Către: mitrelena

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.